Single-kamper

Hver tirsdag kl 19:00 spilles single-kamp. Kampen er del av en intern klubb-turnering som begynner med “gruppe-spill” som innebærer at man får spilt med forskjellige motstandere på flere tirsdager til man eventuelt går ut av turneringen pga tap eller går videre. Kampen spilles best av flest games i løpet av time. Kl 19:55 må man vurdere om man skal fortsette spillet litt til eller stoppe; er stillingen feks 8-7 så har den som leder vunnet kampen og er det 8-8 må man spille ferdig gamet med “no add“. Spillerne blir satt opp for kampen av administrasjonen som forsøker å finne motspiller på samme nivå. Resultatet meldes inn til klubben og er grunnlag for en indikativ ranking basert på NTPR. Hvis man er hindret i å delta er det spilleren selv som må kontakte andre (liste spillere i Spond) for en erstatning. Baller tar spillerne selv med.

Double-kamper

Her tirsdag kl 20:00 spilles en “hygge-double”. dette er spillere på mer eller mindre samme nivå. Dette er ikke en del av turnering eller rankingspill. Spillerne blir satt opp for kampen av administrasjonen som forsøker å finne motspillere på samme nivå. Hvis man er hindret i å delta er det spilleren selv som må kontakte andre (liste spillere i Spond) for en erstatning. Baller tar spillerne selv med.

Oppsett av kampene

Spillerne blir kontaktet av klubben for spill og kampene blir satt opp i Spond slik at det er lettere for spillerne å sjekke når de skal spille, mot hvem og eventuelt kontakte andre i Spond som kan stille opp hvis man selv er hindret i å delta.